VINILS

Realitzem vinils a mida basant-nos en una àmplia varietat d’acadats, colors i talls que permeten infinitat de solucions per a les necessitats de la vostra empresa.

Som experts retoladors de locals i oficines amb vinils adhesius, coneixem les possibilitats d’aquest material tan versàtil i el podem a la vostra disposició alhora que oferim assessorament des del procés de creació fins a la instal·lació.

Les possibilitats són il limitades!

VINIL D’IMPRESSIÓ

Vinils adhesius fabricats en PVC amb acabat brillant, setinat o mat. És l’opció més versàtil i completa, ja que permet una impressió multicolor i d’alta qualitat que s’adapta a gairebé qualsevol superfície, a més de transformar-la en alguna cosa nova.

VINIL DE TALL

Es tracta d’un vinil adhesiu monocolor retallat ideal per a logotips amb formes monocromàtiques i dissenys senzills que es vulguin col·locar sobre superfícies sense tapar-les completament.

VINIL D’IMPRESSIÓ RETALLAT

Solució multicolor per al vinil de tall que permet crear vinils de diverses formes i colors, especialment efectiu per trencar amb la monotonia de les superfícies.

VINILS GLACEJAT

Làmina adhesiva glacejada amb efecte vidre a l’àcid. S’aplica sobre finestrals, vidrieres i aparadors amb l’objectiu de crear i delimitar ambients; i gràcies a les possibilitats de tall de l’vinil es poden retolar tot tipus de formes, especialment lletres i logotips.

LÀMINES DE PROTECCIÓ SOLAR

Làmines solars de diferents tipus i acabats. Redueixen un 80% la calor i neutralitzen els raigs UV i infrarojos afavorint el control de la temperatura de les estades.