RÈTOLS

Fabricació de rètols a mida, amb calaixos de llum, en metacrilat, PVC, fusta, amb leds integrats i moltes més opcions. Disposem d´un ampli catàleg d´opcions que es poden personalitzar al màxim segons les necessitats dels nostres clients.

Fes que el teu negoci destaqui!

rotulos_medida_barcelona

RÈTOLS DE VINIL SOBRE VIDRE

La majoria de façanes tenen vidrieres i finestrals ideals per a la retolació de qualsevol tipus d’element de comunicació visual: logos, campanyes temporals, promocions, informació, horaris i més.

CALAIXOS DE LLUM RETROIL·LUMINATS

Per destacar al màxim recomanem que els rètols i rètols tinguin il·luminació incorporada. Instal·lem calaixos retroil·luminats amb díodes LED de baix consum i focus independents que projecten llum cap a la superfície, tots els nostres materials i dispositius estan pensats per ser eficients i duradors.

RÈTOLS DE FUSTA

La calidesa de la fusta també pot ser utilitzada en les façanes per donar un toc especial al teu rètol. Utilitzem taulers resistents a la humitat, com l’OBS i taulers contraxapats fenòlics que asseguren una màxima durabilitat. Pel que fa als acabats, es pot compaginar amb efectes lumínics, tall làser i amb materials com el vinil.

RÈTOLS PERSONALITZATS DE NEÓ

Cartells lluminosos de neó i neó LED personalitzats que donen un toc urbà i colorit a la façana. La seva aplicació tant interior com exterior permet plasmar logotips, eslògans i formes variades que captarà l’atenció cap al missatge i la seva marca.

RÈTOLS A MIDA ESPECIALS

Treballem superfícies i materials especials per aconseguir efectes específics que no deixin a ningú indiferent. Estem orgullosos d’haver participat en projectes de retolació molt personals per tot Barcelona i estarem encantats d’ajudar-te amb el teu. ¡Buscarem la millor solució per les teves necessitats!