RÈTOLS

Instal·lació de tot tipus de rètols en façanes. Calaixos de llum, rètols en metacrilat, PVC, fusta, amb leds integrats, etc.

Fes que el teu negoci destaqui!

rotulos_medida_barcelona

RÈTOLS DE VINIL SOBRE VIDRE

La majoria de negocis tenen façanes amb vidrieres i finestres que són ideals per a la retolació de qualsevol tipus d’element de comunicació visual: logos, campanyes termporales, promocions, informació, horaris i més…

CALAIXOS DE LLUM RETROIL·LUMINATS

Per destacar a l’màxim recomanem que el teu rètol tingui il·luminació incorporada. Instal·lem calaixos retroil·luminats amb díodes LED de baix consum.

RÈTOLS DE FUSTA

La calidesa de la fusta també pot ser utilitzada en les façanes per donar un toc especial al teu rètol. Utilitzem taulers resistents a la humitat, com el OBS i els taulers contraxapats fenòlics.

RÈTOLS DE NEÓ

Rètols lluminosos de neó i neó LED personalitzats que donaran un toc urbà i cridaner al teu façana. La seva aplicació és interior i exterior i permet plasmar logotips, eslògans i formes variades.

RÈTOLS ESPECIALS

Treballem superfícies i materials especials per aconseguir efectes específics que no deixin a ningú indiferent. ¡Buscarem la millor solució per les teves necessitats!